Teden restavracij 2016 | POMLAD
Ker se čas nikoli ne ustavi, tempo življenja pa je vse hitrejši, vas vabimo v gostilno s stoletno tradicijo, kjer bo kot nekoč dišala pristna domača hrana, pripravljena iz pridelkov okoliških kmetov.
V pomladanskem Tednu restavracij 2016 bosta iz naše kuhinje dišala dva menija.
Vegetarijansko-ribji
Rdeča pesa in dimljena postrv, hren in orehi
Zeleni kanelon, domača skuta in pečen sladki krompir, juha in čips sladkega krompirja
Topla žemljeva potica, jabolčni kompot in sorbet domačega jogurta
Mesni
Ocvrti vampi, peteršiljev koren, karamelizirani pradižnik, slanina
Piščančje stegno polnjeno s čemažem in jetrci, koruza in sladki grah
Cheesecake zmrzlina & pasijonka & maline
Pomladanski Teden restavracij 2016, se začenja 11. marca in bo trajal do 20. marca.