Teden restavracij 2016 | POMLAD
Ker se čas nikoli ne ustavi, tempo življenja pa je vse hitrejši, vas vabimo v gostilno s stoletno tradicijo, kjer bo kot nekoč dišala pristna domača hrana, pripravljena iz pridelkov okoliških kmetov.
V pomladanskem Tednu restavracij 2016 bosta iz naše kuhinje dišala dva menija.
Vegetarijansko-ribji
Rdeča pesa in dimljena postrv, hren in orehi
Zeleni kanelon, domača skuta in pečen sladki krompir, juha in čips sladkega krompirja
Cheesecake zmrzlina & pasijonka & maline
Mesni
Ocvrti vampi, peteršiljev koren, karamelizirani pradižnik, slanina
Piščančje stegno polnjeno s čemažem in jetrci, koruza in sladki grah
Topla žemljeva potica, jabolčni kompot in sorbet domačega jogurta
Pomladanski Teden restavracij 2016, se začenja 11. marca in bo trajal do 20. marca.